Römer

 

De meest toonaangevende Europese testorganisaties beoordelen Römer consistent als één van de beste. Iedere dag bewijzen de autostoelen van Römer zich opnieuw. Voor Römer staat veiligheid hoog in het vaandel. Een auto-ongeluk kan niet altijd voorkomen worden, wél dat je kind meer schade oploopt dan nodig is.

Met een autostoel van Römer bent je ervan verzekerd dat je kind stevig vastzit en optimaal wordt beschermd. Ook de allernieuwste modellen zijn toegerust met foefjes die je kind in de auto extra veiligheid geven. Sommige modellen kunnen bijvoorbeeld aan de auto worden bevestigd met een Top Tether die voorkomt dat de autostoel teveel heen en weer beweegt. Andere beschikken over een anti-kantelsysteem .

Daarnaast hebben veel autostoelen een ISOFIX-systeem. Hiermee kwam Britax samen met VW in 1997 op de markt. Sindsdien is dit veiligheidssysteem een internationale installatienorm geworden voor het bevestigen van een kinderzitje in een auto zonder gebruik te maken van een veiligheidsgordel.

Tenslotte zijn de autostoelen van Römer ook nog eens extra comfortabel en gebruiksvriendelijk. Houd je van kwaliteit en optimale veiligheid? Kies dan een autostoel van Römer!

Om te kijken welke autostoel van Römer geschikt is voor jou kindje klik hier