Phil & Teds

 

“Make a Friend Everyday” is het motto van Phil & Teds. Want een wipstoel, autostoel of kinderstoel kan een heuse vriend worden voor een kind. Deze producten spelen immers een belangrijke rol in het dagelijkse leven van een kleintje.

Heb je nog nooit van Phil & Teds gehoord? Dan wordt het tijd om eens met dit leuke ‘outdoor’-merk kennis te maken. Phil & Teds levert hoogwaardige producten, waarvan wij behalve wipstoeltjes en autostoeltjes ook campingbedjes en opvouwbare kinderstoeltjes in ons assortiment hebben.

Het kinderstoeltje Phil&Teds Metoo kan tot zo’n klein pakketje worden opgevouwd, dat het gemakkelijk in de boodschappenmand van je Phil&Teds buggy past. Ideaal dus! Zo heb je altijd een kinderstoeltje bij de hand.

Ook de campingbedjes en wipstoeltjes zijn stuk voor stuk bijzonder. Succesvol kan Phil & Teds zeker worden genoemd. Twaalf jaar na het ontstaan van het merk zijn de producten van Phil & Teds verkrijgbaar in meer dan 20 landen. Na al die jaren heeft Phil & Teds zich bewezen als origineel en innovatief.

Wil je meer informatie over de opvouwbare kinderstoeltjes, autostoeltjes of wipstoeltjes van Phil & Teds? Klik dan hieronder de producten aan.