Over ons

Kinderstoeltje.nl is officieel dealer van autostoeltjes voor baby's en kinderen. Door het ruime assortiment van inmiddels meer dan 2500 autostoeltjes, die bijna allemaal direct uit onze voorraad te leveren zijn, mogen wij ons de grootste autostoeltjes specialist van Nederland noemen.

Officieel dealer
Wij zijn officieel dealer van alle bekende merken autostoeltjes zoals Maxi-Cosi, Römer, Recaro, Storchenmuhle en nog veel meer. Onze gedreven specialisten weten alles van deze merken autostoeltjes en bieden u de beste service.

Betrouwbaar
Met inmiddels meer dan 10 jaar ervaring in de autostoeltjes wereld en een grote klantenkring is Kinderstoeltje.nl ook een erg betrouwbaar bedrijf. Uw gegevens zijn altijd veilig bij ons in handen, dit komt omdat onze website is voorzien van de nieuwste beveiligingstechnieken. Daarnaast gaat ons personeel zeer secuur te werk met uw gegevens of betaling.

Veilig
Doordat alle autostoeltjes in ons assortiment goedgekeurd zijn volgens de Europese veiligheidsnormen kunt u er altijd vanuit gaan dat u een veilig autostoeltje aanschaft. 

Specialisten
Ons team van specialisten staat altijd voor u klaar. Zij weten namelijk werkelijk alles over autostoeltjes, regelgeving en nog veel meer. Heb je een vraag? aarzel dan niet en neem direct contact met ons op.

De beste service
Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook altijd zonder bijkomende kosten uw bestelling binnen 14 dagen annuleren of ruilen. Als uw autostoeltje defect of stuk is en deze wordt retour gestuurd ter reparatie dan ontvangt u van ons altijd direct een degelijk leen-autostoeltje.