Maxi-Cosi

 

Maxi-Cosi staat bekend als een merk van uiterst veilige, praktische en comfortabele autostoeltjes. De ontwerpers gaan zeker niet over één nacht ijs. Ze zijn voortdurend bezig om de autostoeltjes te verbeteren. Met een middelmatig ontwerp nemen ze geen genoegen. Ze begrijpen dat ouders het allerbeste zoeken voor hun kind, en daarom een zo veilig mogelijk travelsysteem willen hebben. De strengste veiligheidseisen zijn de norm. En de stoeltjes moeten in hun ogen ook uitblinken in gebruiksvriendelijkheid. Het is de ontwerpers zeker gelukt om dit waar te maken. Maxi-Cosi heeft zich in ruim 25 jaar tijd ruimschoots bewezen. Regelmatig wordt een model bekroond door zowel onafhankelijke consumentenorganisaties als deskundigen uit de industrie. Artsen en verpleegkundigen bevelen een Maxi-Cosi aan vanwege de veiligheid en betrouwbaarheid. Dat zegt al genoeg!

Let op het gewicht en de lengte van je kind, en kies zo het autostoeltje dat het meest voldoet. Koop het stoeltje op de situatie van nu, en zo min mogelijk op de groei. De leeftijd is alleen ter indicatie. Elk kind ontwikkelt zich immers anders.

Om het stoeltje zo eenvoudig mogelijk in de auto te kunnen bevestigen, kun je kiezen voor een stoeltje met een Isofix-systeem. Het komt vaak voor dat autostoeltjes verkeerd in de auto worden bevestigd. Maar met Isofix wordt de kans op fouten sterk geminimaliseerd. Voor Isofix is het wel nodig om een auto te hebben die met dit systeem is toegerust.

Veel succes bij het uitzoeken van het autostoeltje dat helemaal past bij jouw wensen en verwachtingen!