Luvion

 

De producten van Luvion zijn technische hoogstandjes. Het bedrijf ontwikkelt en vervaardigt de babyproducten van uitstekende kwaliteit en vervult daarmee menig behoefte van een jonge ouder. Alles wat Luvion doet is toegewijd aan baby’s en hun ouders. Over de hele wereld hebben ouders al veel plezier beleefd aan de babyfoons van Luvion. De nieuwste zijn toegerust met alle functies die je wenst. Met deze babyfoons kun je zelfs je baby filmen.
Dan is er ook nog de Babysense, een sensormatje met ultra gevoelige sensorpunten dat de bewegingen van je baby registreert. Je kun het apparaatje onder het matrasje van de wieg leggen. Als er iets niet in orde is met de baby, slaat dit apparaatje van Luvion meteen alarm.
En dan is er ook nog de doppler, een apparaat waarmee je het hart van je ongeboren baby kunt horen kloppen. Of het nu gaat om de Babysense, een doppler of babyfoon, op Luvion kun je rekenen! Ook bij de nieuwste producten is Luvion trouw aan zijn missie door uniek design en superieure kwaliteit met elkaar te combineren.