Kids River

 

De austoelen, kinderstoelen en campingbedjes van Kids River kenmerken zich door de goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor een sterke en comfortabele autostoel van Kids River betaal je weinig. De autostoelen voldoen aan de Europese regelgeving, wat betekent dat ze veilig zijn. Dit laatste is ontzettend belangrijk. Natuurlijk wil je dat je kind in de auto zoveel mogelijk bescherming geniet.

Er zijn verschillende soorten autostoeltjes van Kids River beschikbaar. Sommige zijn bedoeld voor kinderen tot 4 jaar, andere tot 6 of 11 jaar. Bepaalde autostoelen zijn te verzetten in verschillende zit- en slaapstanden. De Kids River Autostoel Isofix kan in de auto bevestigd worden met een universeel isofix-systeem. Dit is een veiligheidssysteem dat een internationale installatienorm geworden is voor het bevestigen van een autostoeltje in een auto zonder gebruik van een veiligheidsgordel. Je kunt rekenen op een optimale krachtenverdeling die de belasting bij een frontale botsing verkleint.

Kortom, het is veilig en gebruiksvriendelijk! Behalve autostoelen, heeft Kinderstoeltje.nl ook kinderstoeltjes en campingbedjes van Kids River in haar assortiment. Ze zien er leuk uit en zijn gemakkelijk opklapbaar. Klik voor meer informatie hieronder de kinderstoelen of campingbedjes van Kids River aan.